Holthausen Gassen, uw specialist op het gebied van alle soorten gas. Wij bieden u niet alleen een breed assortiment aan gassen en als zakelijke klant krijgt u ook de beschikking over onze service en de door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring. Of het nu gaat om het aansluiten van een gasfles of vragen over milieuvergunningen, veilig transport of welk type gas u dient te gebruiken voor het door u gewenste doel: wij denken met u mee en staan voor u klaar.

Holthausen werkt samen met onder andere Antargaz, Linde Gas en BP en door onze klantgerichte en veilige manier van werken, kunnen we met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de landelijke markt. 

Service

Zo'n positie bereik je niet zomaar. We hebben door de jaren heen goed geluisterd naar wat onze klanten van ons verlangen en verwachten. We verdiepen ons in uw bedrijfsprocessen en de voorraadmogelijkheden die daarbij komen kijken. We zijn te allen tijde op de hoogte van uw werkvoorraad en ons logistieke systeem is daar volledig op ingespeeld. Kortom: we proberen ons zoveel mogelijk te verdiepen in uw specifieke situatie en spelen daar zo goed mogelijk op in en zijn altijd in staat om u op het juiste moment van dienst te zijn.

Komt u onverhoopt met een tekort in uw voorraad te zitten, dan lossen wij dit voor u op. Met ons eigen back-upsysteem hebben we altijd een spoedauto ter beschikking voor onze klanten. En zowel in Hoogezand als in Dieren beschikken we over een voorraad waarmee we ook tijdens piekmomenten in uw vraag kunnen voorzien.

Waar komt het gas vandaan?

Regelmatig krijgen we de vraag waar gas vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd. We kunnen hierbij onderscheid maken tussen gas dat uit olie gemaakt wordt (propaan) en industrieel gas. Dit laatste ontstaat vanuit de splitsing en koeling van lucht en middels vele verschillende combinaties en temperaturen kan daar onder andere Argon en zuiver Zuurstof van worden gemaakt. In de videopresentatie van Linde Gas (voorheen Hoek Loos) wordt uitgelegd hoe de diverse gassen door middel van luchtsplitsing ontstaan.