Holthausen Gassen is gespecialiseerd in het leveren en transporteren van vele soorten gassen, van campinggas en gas voor de barbeque tot aan industrieel gas voor de grote industriële bedrijven in Noord en Midden Nederland. Veiligheid, duurzaamheid, innovatie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds 1945 zijn we, mede dankzij onze samenwerking met bedrijven als Antargaz, Linde gas en BP, gegroeid tot marktleider op het gebied van transport en overslag van allerlei soorten gassen.

Naast ons logistiekcentrum hebben wij een speciaalzaak waar u uw gasfles meteen kan laten vullen of inwisselen. Er is geruime keuze uit gassen en gasbenodigdheden en staan u graag te woord voor advies. Bij ons staat de koffie altijd kalar. Wees welkom.

Zakelijke markt

Wij leveren dagelijks diverse soorten gassen in allerlei formaten flessen aan bedrijven in Noord en Midden Nederland. Onze belangrijkte partner op het gebied van industriële gassen is Linde Gas. Holthausen is voor Linde gas het logistieke servicepunt voor bedrijven in Noord Nederland. Dankzij dit samenwerkingsverband zijn wij uitstekend in staat om alle bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en de Noordoostpolder te voorzien van de door hun benodigde industriële gassen. Naast industriële gassen, leveren we uiteraard ook propaan. Dit kan in vele verschillende soorten flessen en voor allerlei toepassingen. U kunt hierbij denken aan recreatie, heftruckgas en gas voor bijvoorbeeld horeca. Omdat we weten hoe belangrijk het voor onze klanten is om altijd voldoende voorraad te hebben, leveren we bestellingen binnen 24 uur uit.

Particuliere klanten

Ook voor de recreant bieden wij als hoofddepothouder van Antargaz en Benegas een groot scala aan gassen om bijvoorbeeld de kachel in caravan of camper te laten branden en voor uw barbeque. Wij beschikken over een breed assortiment van verpakkingen voor propaan- en butaangas. Bekijk hier een overzicht van ons dealernetwerk. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen en bent u van harte welkom in onze speciaalzaak in Hoogezand. Plan hier uw route.