Holthausen Gassen beschikt over een van de grootste overslagplaatsen van Nederland. Hierdoor zijn wij volledig self-supporting: wij bedienen onze klanten vrijwel zonder tussenkomst van andere groothandels of transporteurs waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteit en een een zeer goede service kunnen garanderen.

Daarbij houden we ons uiteraard aan de wetten en regels die gelden voor het veilig opslaan van gassen. Maar we gaan verder dan dat. Ook aan de logistieke kant zit verantwoord ondernemen altijd in ons achterhoofd. Veiligheid is onze eerste prioriteit! Ons hele wagenpark is ingericht om cilinders en gasflessen op de meest veilige manier te transporteren. Daarnaast voldoet onze gasoverslag aan de strengste wetten en eisen, conform het BRZO en zijn onze medewerkers volledig gecertificeerd.

We zijn ons ervan bewust dat we met risicovolle stoffen werken. Daarom analyseren we voorafgaand aan het transport de hele keten: van het laden via het transport tot aan de bezorging bij u als eindgebruiker. Iedereen die een rol speelt in deze keten adviseren we of leiden we op om de veiligheid te waarborgen en risico's zoveel mogelijk te beperken.