Propaan gassen

Vaak als u op campingvakantie gaat, een barbecue organiseert of het onkruid uit uw tuin verbrand, bent u gas benodigd. Hiervoor gebruikt u propaangas.

Bij Holthausen Gassen hebben we een breed assortiment aan gasflessen. We helpen u graag met het uitzoeken van de juiste gasfles. Naast onze eigen merk gasflessen kunt u bij ons ook terecht voor de volgende merken krijgen: Benegas, Campinggaz en Antargaz. We hebben altijd een gasfles die aan uw behoefte voldoet.

Bent u in bezit van een eigendomsgasfles? Dan kunnen we uw gasfles laten bijvullen.

Wist u dat de meeste gasflessen een universele aansluiting hebben? U kunt dezelfde gasfles gebruiken voor niet alleen de barbecue, maar ook voor de onkruidbrander, kookstel of overige gasapparaten.

Naast gasflessen, kunt u ook bij ons terecht voor gasbenodigdheden. Om gaslekkages te voorkomen, doet u ver verstandig aan om één keer per 5 jaar uw gasslang en uw drukregelaar te vervangen.

 

Koolzuur

Koolzuur nodig voor onder andere uw aquarium of voor uw sodamachine?

Neem uw gasfles dan mee, meestal kunnen we uw koolzuurcilinder direct voor u bijvullen.

Koolzuurfles nodig? Geen probleem, we hebben een breed assortiment van koolzuurcilinders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze winkel.

 

Propaangas voor uw woning

Heeft u gas nodig voor uw woning om uw Cv-ketel te verwarmen, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Technisch gassen

Voor de handige doe-het-zelver leveren wij ook technisch gas en benodigdheden.

Het koop-Ruilsysteem is een product van HWTS. Door de eenmalige aanschafprijs van de cilinder betaalt u geen huur. Als de gasfles leeg is, dan betaald u alleen de vullingsprijs.

Het huursysteem wordt door ons aangeboden vanuit Lindegas. U hoeft niet te investeren in een gascilinder. U kunt kiezen voor een vaste jaarhuur of voor daghuur. Over heel Nederland zijn er Lindedepots waar u ten alle tijden hier uw gasfles kunt inleveren of omwisselen voor een volle gasfles.

Voor technische las benodigdheden kunnen wij u ook helpen, samen met Laskar kunnen we u alles aanbieden op gebied van lastechniek. Bekijk hier de folder