Kampeergas is er in vele soorten en maten. Met name in het materiaal van de flessen is de laatste jaren een grote ontwikkeling geweest. Lichtgewicht flessen, zoals die van kunststof, zijn voor u als consument erg interessant in verband met de gewichtsbesparing die deze met zich meebrengt voor bijvoorbeeld in uw caravan of boot.

Holthausen levert bijna alle typen gasflessen die in Nederland verkrijgbaar zijn, inclusief de gaspatronen voor lampen en branders. Daarnaast hebben we een vulstation voor kampeergas, waar alle eigendomsflessen voldoen aan de Nederlandse of Europese eisen.

Campingaz

Campinggaz is onmisbaar voor de kampeerliefhebber. Uiteraard hebben we de welbekende blauwe cilinders en gaspatronen in ons assortiment.

Propaangas

Ook de propaangassen die vaak voor campers worden gebruikt kunt u bij ons krijgen. Uw damptank wordt gevuld terwijl u wacht!

Winkel

In onze uitgebreide winkel in Hoogezand kunt u terecht voor gassen en een  breed assortiment aan gasbenodigdheden, zoals drukregelaars, propaanslangen, brandpreventiemiddelen, slangklemmen en koppelingen. En ook voor goed en betrouwbaar advies moet u bij ons zijn!