Kampeergas is er in vele soorten en maten. Met name in het materiaal van de flessen is de laatste jaren een grote ontwikkeling geweest. Lichtgewicht flessen, zoals die van kunststof, zijn voor u als consument erg interessant in verband met de gewichtsbesparing die deze met zich meebrengt voor bijvoorbeeld in uw caravan of boot.

Holthausen levert bijna alle typen gasflessen die in Nederland verkrijgbaar zijn, inclusief de gaspatronen voor lampen en branders. Daarnaast hebben we een vulstation voor kampeergas, waar alle eigendomsflessen voldoen aan de Nederlandse of Europese eisen.

Campingaz

Campinggaz is onmisbaar voor de kampeerliefhebber. Uiteraard hebben we de welbekende blauwe cilinders en gaspatronen in ons assortiment.

Benegas

De recreatieflessen van Benegas zijn ideaal voor een gezellige barbeque avond of voor een vakantie met de caravan/camper. Deze lichtgewicht flessen zijn in 5KG, 7,5KG en 10KG verkrijgbaar. Na aanschaf van deze gasfles dient u de gasfles bij Benegas te registreren. (Link naar de website)

Naast de kunststofgasflessen heeft Benegas ook lichtgewicht stalen gasflessen, de Comfort Steel gasflessen.  De Benegas Comfort steel (voorheen Easy Blue) is gemaakt van lichtgewicht staa waardoor ze bijna net zo licht zijn als de kunststofgasfles. De comfortabele kunststof handgreep maakt de gasfles makkelijk te dragen. (Link naar de website)

Antargaz

De Antargaz gasflessen zijn voor recreatief als zakelijk gebruik. Op basis van uw behoefte kunt u zelf bepalen of u een 5KG, 8KG, een 10KG, een 18KG of een 33KG benodigd bent. (Link naar de website)

Holthausen gassen

Naast maatschappij gasflessen hebben wij ook onze eigen gasflessen. Onze gasflessen zijn voor recreatief als voor zakelijk te gebruiken. Bij onze winkel in Hoogezand vindt u 2 soorten Holthausen gasflessen, namelijk een kunststoffen gasfles 10KG en een stalen 10,5KG gasfles. Naast gas en gasflessen kunt u bij onze winkel in Hoogezand ook een breed assortiment aan gasbenodigdheden vinden, zoals drukregelaars, gasslangen, preventiemiddelen en nog veel meer

Ook voor goed en betrouwbaar advies kunt u bij ons terecht!