Holthausen Gassen, uw specialist op het gebied van gas. Of het nu gaat om het aansluiten van een gasfles of vragen over milieuvergunningen, veilig transport of welk type gas u dient te gebruiken voor het door u gewenste doel: wij denken graag met u mee en we staan voor u klaar.

Holthausen werkt samen met onder andere Antargaz, Linde Gas en BP. Door onze ervaring, ons klantgerichtheid en een de veilige manier van werken kunnen we met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de landelijke gasmarkt. 

Service

Zo’n unieke positie bereik je niet zomaar. We verdiepen ons in uw bedrijfsprocessen en de voorraadmogelijkheden die daarbij komt te kijken. Onze klanten staan bij ons centraal. Door te luisteren naar uw klantenwensen kunnen we inspelen op bijna elke gasbehoefte. We zijn te alle tijden op de hoogte van uw werkvoorraad en ons logistieke systeem is daar volledig op ingespeeld.

Komt u toch onverhoopt met een tekort in uw voorraad te zitten, dan helpen we u graag mee naar het zoeken van een oplossing. Voor de trouwe klanten heeft Holthausen Gassen een spoedauto ter beschikking om uw piekmomenten te overbruggen. Kunt u niet wachten? We zijn zes dagen in de week voor u geopend om gas bij te vullen, flessen om te wissen of u te adviseren.

Waar komt het gas vandaan?

Regelmatig krijgen we de vraag waar gas vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd. We kunnen hierbij onderscheid maken tussen gas dat uit olie gemaakt wordt (propaan) en industrieel gas. Dit laatste ontstaat vanuit de splitsing en koeling van lucht en middels vele verschillende combinaties en temperaturen kan daar onder andere Argon en zuiver zuurstof van worden gemaakt.

In de videopresentatie van Linde Gas (voorheen Hoek Loos) wordt uitgelegd hoe de diverse gassen door middel van luchtsplitsing ontstaan.

.