Wie zijn wij?

Gassen:

Holthausen Gassen is gespecialiseerd in het leveren en transporteren van diverse soorten gassen. Je kunt denken aan gas voor de barbecue tot aan industriële gas voor de grote industriële bedrijven in Midden- en Noord-Nederland.

Veiligheid, duurzaamheid, innovatie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds 1945 zijn we, mede dankzij onze samenwerking met bedrijven als Antargaz,  Lindegas en Benegas, gegroeid tot marktleider op het gebied van transport en overslag van diverse soorten gassen.

Naast ons logistiekcentrum hebben wij een winkel waar u uw gasfles meteen kunt laten vullen of inwisselen. Bij onze winkel hebben we een ruime keuze uit diverse soorten gassen en gasflessen, maar u kunt ook bij ons terecht voor uw gasbenodigdheden (te denken aan nieuwe gasslangen, koppelingen tot aan complete lastoestellen).

 

Veiligheid:

Gezien wij expert zijn op gebied van veiligheid, delen we graag onze kennis met u. Op onze locatie in Hoogezand hebben we een uniek oefendorp waar we BHV, VCA en overige veiligheidsopleidingen geven.

Onze mening is dat u de BHV niet uit een boekje kunt leren maar dat u dit moet ervaren. Door gebruik te maken van een uniek oefendorp waar scenario’s nagespeeld worden, zorgen we ervoor dat uw BHV’ers optimaal getraind zodat ze bij een calamiteit sneller in actie kunnen komen.

Naast onze veiligheidsopleidingen denken we ook aan de veiligheid bij u op locatie. Wij ontzorgen u graag met de periodieke controle van uw blusmiddelen, noodverlichting en aanverwante zaken. 

Holthausen Veiligheid is een REOB- en NCP-0 erkend onderhoudsbedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan de wettelijke eisen en normen voor onderhoud van uw brandblusapparatuur, droge stijgleidingen en noodverlichtingsarmaturen.