Holthausen Veiligheid, als onderdeel van de Holthausen Groep, heeft zich door de jaren heen bewezen als koploper op het gebied van praktijkgerichte veiligheidsopleidingen en brandbeveiliging.

Veiligheid voor uw mensen

Bij Holthausen in Hoogezand beschikken wij over een unieke opleidingscentrum. We beschikken namelijk over een realistisch oefendorp en over een bioscoop waarop we u en uw werknemers optimaal kunnen opleiden. Voor een unieke training en de juiste scholing bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Holthausen Hoogezand geven we de volgende trainingen:

  • EHBO
  • Training reanimatie + gebruik AED
  • Training kleine blusmiddelen
  • Preventiemedewerker
  • BHV Eerste hulp
  • BHV Brand
  • Coördinator / hoofd BHV
  • VCA (Basis / VOL)

Wij brengen theorie en praktijk op een leuke, spannende en interactieve manier bij elkaar. Ons doel is om u en uw collega’s op de juiste manier te trainen zodat als het er op aan komt dat u op een verantwoorde manier kunt reageren.

Mocht u nog speciale wensen hebben dan horen we dat graag.

Meld u direct aan via de aanmeldportal

 

Veiligheid voor uw Kapitaal

Wij verzorgen niet alleen de veiligheidstrainingen voor u en uw werknemers, maar we zijn er ook voor uw kapitaal. Daarom controleert en onderhoudt ons brandbeveiligsteam graag bij u de blusmiddelen, noodverlichting en alle aanverwante zaken. Ons brandbeveiligingsteam kan u ontlasten door de zorg van de jaarlijkse controle en keuringen op ons te nemen. Jaarlijks zullen we uw brandblussers, haspels, noodverlichting en andere bijkomende zaken goed controleren zodat u hier niet meer aan hoeft te denken.

Holthausen is een REOB- en NCP-erkend onderhoudsbedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan de wettelijke normen en eisen voor onderhoud van uw brandblusapparatuur, droge stijgleidingen en noodverlichtingsarmaturen.

Totale ontzorging

Naast het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud van blusmiddelen en het opleiden van uw mensen adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze in veiligheidsmaatregelen. Denkt u aan BHV noodplannen, brandbeveiligingsprojectering, vlucht plattegronden en andere veiligheidskundige zaken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in inrichtingen en opslagmiddelen voor gevaarlijke stoffen (gasflesopslag) te weten PGS 15.

Blog

Lees onze eigen blog voor de meest voorkomende vragen over uw blusmiddelen, noodverlichting en opleidingen.