Holthausen Veiligheid

Bij Holthausen Veiligheid kijken we naar twee aspecten:

  • Veiligheid voor uw mensen
  • Veiligheid voor uw kapitaal.

Holthausen Veiligheid heeft zicht door de jaren heen bewezen koploper te zijn op het gebied van praktijkgerichte veiligheidsopleidingen en brandbeveiliging.

Want veiligheid gaat bij ons voor alles.

 

Veiligheid voor uw mensen

Bij Holthausen in Hoogezand beschikken wij over een uniek opleidingscentrum. Wij brengen theorie en prijktijd op een leuke, spannende en interactieve manier bij elkaar.

Ons doel is om en u en uw collega’s op een juiste manier te trainen zodat als het erop aan komt, dat u op een verantwoorde manier op de situatie kunt reageren

Bij ons leer je BHV’er worden niet alleen uit een boekje, u beleeft een leuke en leerzame dag.

 

Veiligheid voor uw Kapitaal

Wij verzorgen niet alleen de veiligheidstrainingen voor u en uw werknemers, maar we zijn er ook voor uw kapitaal. Daarom controleert en onderhoudt ons brandbeveiligsteam graag bij u de blusmiddelen, noodverlichting en alle aanverwante zaken

Holthausen is een REOB- en NCP-erkend onderhoudsbedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan de wettelijke normen en eisen voor onderhoud van uw brandblusapparatuur, droge stijgleidingen en noodverlichtingsarmaturen.

 

Totale ontzorging

We begrijpen dat binnen uw bedrijfsprocessen u niet direct aan denkt om de jaarlijkse de herhaling cursus en het jaarlijks onderhoud in te plannen. Wij denken graag met u mee.

Voor opleidingen ontvangt u tijdig een mailtje dat u of uw medewerker(s) toe is aan de herhalingscursus. In dit mailtje zit een link naar onze portal waarbij u zelf bepaalt wanneer u langskomt voor de herhalingscursus.

Voor de brandbeveiliging neemt onze monteur jaarlijks contact met u op. Samen met onze monteur kunt u de afspraak inplannen wanneer het voor u het beste uitkomt.