Welkom bij BHVLab, voorheen bekend als Holthausen Veiligheid – waar lef, innovatie en positiviteit de kern vormen van alles wat we doen!

Bij BHVLab draait alles om veiligheid - voor jouw mensen én jouw kapitaal. 

Veiligheid voor jouw mensen? Bij ons in Hoogezand hebben we een gaaf opleidingscentrum waar theorie en praktijk samenkomen op een leuke, spannende en interactieve manier. Ons doel? Jou en je collega's op de juiste manier trainen, zodat jullie verantwoord kunnen reageren als het erop aankomt. Geen saaie boekjes hier – bij ons beleef je een dag vol relevante en leerzame momenten.

En jouw kapitaal? Daar zorgen wij ook voor! Ons brandbeveiligingsteam controleert en onderhoudt met plezier jouw blusmiddelen, noodverlichting en alles daartussenin. Wist je dat wij een REOB- en NCP-erkend onderhoudsbedrijf zijn? Dat betekent dat we voldoen aan alle wettelijke normen voor het onderhoud van jouw brandblusapparatuur, droge stijgleidingen en noodverlichtingsarmaturen.

Geen zorgen - wij begrijpen dat je in de drukte van je bedrijfsprocessen niet altijd denkt aan jaarlijkse herhalingscursussen en onderhoudsplanningen. Daarom denken wij graag met je mee.

  • Voor opleidingen krijg je op tijd een mailtje, zodat jij of je medewerkers weten dat het tijd is voor de herhalingscursus. Via de link in de mail kom je in onze portal, waar je zelf bepaalt wanneer het jou uitkomt.
  • Voor brandbeveiliging neemt onze monteur jaarlijks contact met je op. Samen met hen plan je de afspraak in op het moment dat het jou het beste uitkomt.